×
Ürünler Sepete Eklendi
Çağrı Merkezi+90 5544609778
0
Mattel, Barbie

Barbie Team Stacie Summer Camp Playset

2.199,90 TL
Son 2 adet ürün kaldı!

300₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo Gönderimi

Güvenli Alışveriş

Barbie Team Stacie Summer Camp Playset

Stacie bebek, tıpkı ablası Barbie bebeği gibi, her şeyin peşinde! Birlikte süper güçlü bir takım oluşturuyorlar! Team Stacie ile çocuklar ilgi alanlarını keşfetme konusunda ilham alıyor.

Genç maceracılar, açık havada eğlence sunan bu Stacie bebeğine ve kamp oyun setine bayılacak. Karada veya suda keşif yapmak için bir çadır, kamp ateşi ve çok sayıda kamp malzemesi var! Çocuklar Stacie bebeği kano, kürek ve can yeleğiyle nehir maceralarına gönderebilir. Hayal gücü ile dünyanın her yerinde kamp kurabilir!

Kıyafetli ve ayakkabılı Stacie bebek, çadır, kano, kürek, can yeleği, kamp ateşi, kamp taburesi ve temalı aksesuarlar dahildir. Bebek tek başına ayakta duramaz veya poz veremez. Renkler ve süslemeler farklılık gösterebilir.

​Tıpkı abla Barbie® gibi, Stacie™ bebeğin de hedeflerinde birbirini destekleyen çok çeşitli bir arkadaş grubu vardır. Stacie™ Takımı en iyi arkadaşlardır ve açık havayı severler!​
​Genç kampçılar, Stacie™ bebek ve bu kamp temalı oyun seti ile açık havada eğlenecekler: Çadır ve kano gibi 15 hikaye anlatımı parçası, çocukların sonsuz maceralar yaşamasına yardımcı oluyor!​

​Stacie™ bebeği tek kişilik kürekli kanosuyla rafting yapmaya gönderin; can yeleğini unutmayın!

Sırt çantası, pusulası ve haritasıyla onu yürüyüşe çıkarın; vahşi yaşamı gerçekten yakalamak için bir dürbünü ve kamerası var! Feneri gece gezileri için kullanın.

Kamp ateşinin yanındaki taburede yıldızların altında dinlenmesine izin verin; bir sosisli sandviç ve bir şekerleme pişirin. Bazı parçalarda, rol oyunu eğlencesi için bebeğin tutabileceği kulplar bulunur.​

Stacie™ bebeğin yatmadan önce dişlerini fırçalamasına yardım edin, ardından onu havadar açık kanatları ve dört kız kardeşin tamamı için yeri olan renkli çadırına yatırın (diğer bebekler ayrı satılır).

Pek çok aktivite ve pek çok oyun olanağı sunan bu Team Stacie™ oyun seti, özellikle kamp yapmayı ve açık havayı seven 3 ila 7 yaş arası çocuklar için harika bir hediyedir!



Stok Kodu 887961807615
Barkod 887961807615
KDV %20
Kategoriler Manken Bebekler
Markalar Mattel, Barbie
Etiketler Barbie Team Stacie Summer Camp Playset
Kullanım Durumu Yeni

Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız.
Giriş Yap

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap
Merhaba, Size nasıl yardımcı olabiliriz?